Alemdağ İlkokulu

Vizyon: Kendini gerçekleştirmiş, Türk toplumunu Dünya liderliğine taşıyacak bireyler yetiştiren, okulumuzdan hizmet almayı, ayrıcalığa dönüştüren, eğitim yuvası olmak. Genel ve yerel anlamda, insanların-çevrenin ve hayatın olumluluğunu önceleyen bireyler olmak.

Misyon: Öğrenmenin kalitesini artırmayı hedefleyen güçlü, dinamik ve yeniliklere açık kadrosuyla; Atatürk´ün ilke ve inkılapları ışığında, Milli Eğitimin temel esasları çerçevesinde, öğrenciyi merkez alan teknolojik destekli çalışmalarla gelişen dünyadaki çağdaş Türk toplumunu oluşturmak amacıyla sevgi, saygı ve güven içinde öğrenme ortamı hazırlar...

Başarılar:

Servis Bilgisi: 2018-19 BERKAY TUR FİRMASI SERVİS HİZMETİ VERMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: 1.Geleneksel Çocuk Oyunları ve Fiziksel Etkinlikler 2.Çocuk Spor Olimpiyatları
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları: 1.Misafirim Öğretmenim Projesi 2.Çocuk Yazarları Projesi 3.Beyaz Bayrak Projesi 4.Sözlük Özgürlüktür Projesi 5.Beslenme Dostu Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twining Projeleri
Diğer Hususlar: İngilizce Etkinlik Haftası Toplum Hizmeti Projeleri

WEB - https://alemdagio.meb.k12.tr

Adres - Alemdağ Merkez Mah. İlim Cad. No 33 Çekmeköy/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çekmeköy Alemdağ Merkez mahallesinde yer almaktadır.

Adres - Alemdağ Merkez Mah. İlim Cad. No 33 Çekmeköy/İSTANBUL

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Alemdağ-Üsküdar´a uzaklık 25 km´dir. Alemdağ, Çekmeköy Merkeze ise 10 km uzaklıktadır.