Pınar ARDIÇ - Sınıf Öğretmeni

Pınar ARDIÇ-Sınıf Öğretmeni

İlkokulu Adalet İlkokulu’nda tamamladıktan sonra Atatürk Orta okulunda ortaokulu, Atatürk Lisesinde de lise öğrenimimi tamamladım. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 2 sene Eskişehir’de Özel Çağfen Kolejinde görev yaptım. 2006 yılında devlet tarafından Bilecik- Bozüyük –Muratdere Köyü İlköğretim okuluna atandım. 2009 yılında zorunlu hizmet atamasından Diyarbakır – Bismil –Köprüköy İlköğretim Okuluna tayinim çıktı. Burada 3 sene görev yaptıktan sonra 2012 yılında becayiş ataması ile şu an görev yaptığım Alemdağ ilkokuluna atandım.